top of page

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE ARRANGEMENTEN TE GAAN !

Iets te vieren?
 

Heb jij iets te vieren? Café ’t Spektakel biedt de ideale locatie om je verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon zo een feestje te vieren. Er is heel veel mogelijk en er wordt graag meegedacht om het perfecte feestje neer te zetten. Of je nu een dj of band wilt laten spelen op ons prachtige podium óf je eigen playlist wilt horen.
Of je wilt de hele zaal aankleden voor jou feest, het is allemaal geen probleem!

 

Iets te borrelen?
 

Zoek jij de perfecte locatie om met jou bedrijf lekker te borrelen? Bij Café ’t Spektakel wordt elke bedrijfsborrel er een om niet te vergeten! Of je nu de bouwvak wilt indrinken met een lekker stuk vlees, je favoriete collega een jubileum wilt vieren óf je hebt je pensioen bereikt en wilt nog één keer een feestje met al je collega’s, Café ’t Spektakel is met uitstek de perfecte locatie voor een gezellig en informeel bedrijfsfeest.
 

Afscheid nemen?
 

Er zijn natuurlijk ook mindere momenten waarbij een locatie nodig is. Ook voor een koffietafel is Cafe ’t Spektakel een mooie locatie. Wij verzorgen graag uw complete op maat gemaakte koffietafel.

Scroll gauw naar beneden voor de arrangementen!

 ••• 

We hebben verschillende soorten arrangementen, dit zijn allemaal standaard arrangementen die naar gelieven kunnen worden aangepast. Er zijn een aantal regels die voor alle arrangementen gelden:

 

  • Per groep is maar 1 soort arrangement mogelijk.

  • Voor een vaste prijs per persoon kun je onbeperkt borrelen en/of barbecueën.

  • Vanaf 60 man gegarandeerd besloten feest, bij minder personen in overleg.

  • De tijden mogen in overleg zelf bepaald worden zolang ze binnen de wettelijke openingstijden vallen.

  • Er is een mooi podium waar ruimte is voor een DJ óf een band, er staat een goede geluidinstallatie deze mag gebruikt worden.

  • Dommelsch, Liefmans Fruitesse, Lupulus zitten standaard op de tap. Hiernaast is er altijd een Blonde, Triple, Dubbel, Wit en Weizen op de fles. Deze kunnen besproken worden met de feestcommissie.

     

HEB JE LIEVER GEEN ARRANGEMENT?
GEEF JE WENSEN AAN EN DAN KUNNEN WE EEN FEESTJE OP MAAT SAMENSTELLEN.

MAIL VOOR INFO NAAR:


INFO@HETSPEKTAKEL.NL
 

De Arrangementen

bottom of page