Laden Evenementen

LIVE: ELI GOFFA (B)

  • Dit evenement is voorbij.

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas (BE). Hij groeide op met pa’s lp’s collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.
Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende performance, wat niet onopgemerkt bleef toen hij bij de Voice van Vlaanderen (2014) de jury verbaasde, een staande ovatie oogstte met zijn vertolking van Neil Young en het tot de halve finale schopte.
Eli Goffa heeft afgelopen jaren succesvolle voorprogramma’s gedaan voor o.a. Hooverphonic, Bent Van Looy en Frances en was te zien op grotere en kleinere festivals in België. Zijn singles stonden in 2017 een tiental weken in de playlist van Radio 1 en Radio 2 in België en in 2018 stond zijn single “How ‘bout a little love” in de playlist van NPO Radio 5 en NPO Radio 1 in Nederland waar hij dagelijks te horen was.
Nu is zijn eerste album ‘Written in the stars’ uit waar hij samen met producer David Poltrock aan heeft gewerkt. Voor de mix werden Greg Gordon (USA: Oasis, Nick Cave) en Ward Neirynck (BE: K’s Choice, Clouseau) ingeschakeld. Het nieuwe album is zowel online als op vinyl verkrijgbaar.

Introducing Eli Goffa as the new artist in residence of Het Depot

Last wednesday-night Benjamin Jacobs and I introduced 'Eli Goffa' as new artist in residence of Het Depot. This is how it went… Is it allowed to be proud?

Geplaatst door Eli Goffa op Zaterdag 14 oktober 2017

Datum:

zondag 9 september 2018

Aanvang:

18:00

Locatie:

Cafe Het Spektakel (Website)

Toegangsprijs:

Gratis