Laden Evenementen

LIVE: LEMON IPV STICKY FINGERS

  • Dit event is voorbij.

ivm ziekte van een van de bandleden kan Sticky Fingers niet spelen.
We hebben een waardige vervanger gevonden in het hier inmiddels bekende Lemon:
Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie, die op de site Gigstarter.nl consequent wordt onderstreept door 4 en 5-sterren reviews van programmeurs. Hun groovy popmuziek met invloeden van bands als The Kooks, Kasabian, Stone Roses en Talking Heads, zette het publiek al op vele podia en festivals in beweging. Het is dan ook geen toeval dat Lemon eerder support act was van de legendarische bands Primal Scream en The Charlatans.
Eind februari verschijnt een nieuwe EP van de band. Het album “Perfect It Will Never Be”, dat in 2016 op CD werd uitgebracht is onder andere te beluisteren op Spotify, iTunes en Soundcloud. Festivalinfo waardeerde het met 4 uit 5 sterren en schreef: “De Amsterdamse band Lemon heeft een geweldig album afgeleverd”. Kindamuzik schreef: “ Lemon zet met deze spacy, psychedelische en groovy plaat een stap vooruit richting die illusie van perfectie.” De bekende popjournalist Swie Tio plaatste het in zijn Top-10 van beste albums van het jaar.

Lemon zijn: Mark Bongers – bas, zang, Thomas Gense – toetsen, gitaar, zang, Paul Hesen – drums, zang, Ralf Hesen – gitaar, zang. Meer info: www.lemon.amsterdam

Datum:

zondag 4 februari 2018

Aanvang:

18:00

Locatie:

Cafe Het Spektakel (Website)

Toegangsprijs:

Gratis