Laden Evenementen

LIVE: MARY LEE & THE B-SIDE BROTHERS (BR)

  • Dit event is voorbij.

Deze lente vraagt om Braziliaanse klanken, maar dan anders.

Outlow Country, Bluegrass & Honky Tonk. De Braziliaanse Mary Lee is met haar B-Side Brothers op doorreis richting Muddy Roots Europe. Evenwel niet zonder eerst ’t Spektakel aan te doen.
Mary Lee werd meer dan eens vergeleken met June Carter en werd zelfs wel eens ‘Johnny Cash met een rokje’ genoemd, maar zelf ziet ze zich als de spirituele opvolgster van Loretta Lynn.
Haar eerste cd ‘Meet Mary Lee’ was slechts een voorbode van wat zou komen. Ze bevatte up-tempo nummers met een vrolijkere tune, en zelfs covers van onder andere Cyndi Lauper en The Ramones. Haar eerste single, ‘Everyday’ was in Brazilië meteen een groot succes en verzekerde haar van een vaste stek in de outlaw country scene.
Met het tweede album, ‘Fighting Demons’, dat uitkwam in 2015, kwam Mary Lee tot de essentie van de countrymuziek. Het titelnummer gaat over de demonische invloeden in ons leven die maar moeilijk te bestrijden zijn. ‘We moeten kracht putten uit die dingen waar ze geen invloed op ons hebben’, aldus Mary Lee.

Mary Lee en band zijn in topvorm en de energie spat van hun optredens af. Mary Lee heeft zichzelf deze keer echt gevonden en levert geweldig werk af met haar zang en gitaarspel.

Line-up:
Mary Lee – zang, gitaar
Fly – gitaar
Mauro – drums
Gabriel – contrabas
Jesus

marylee.com.br
www.facebook.com/MaryLeeTSB

Datum:

vrijdag 1 juni 2018

Aanvang:

21:30

Locatie:

Cafe Het Spektakel (Website)

Toegangsprijs:

Gratis