Laden Evenementen

LIVE: BIG DADDY’S BREAKFAST VOODOO

  • Dit event is voorbij.

In het najaar van 2013 besloten Mike (gitaar en zang), Peter (bas) en Bart (drum) dat het tijd werd om terug te keren naar het genre dat zoveel muziek van deze tijd geïnspireerd heeft: de blues. Door de uiteenlopende muzikale achtergrond van het drietal (van electro-punk tot snoeiharde deathmetal) zet Big Daddy’s Breakfast Voodoo een geheel eigen en stevig geluid neer dat het beste vergeleken kan worden met namen als Howlin’ Wolf, Seasick Steve, Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan.

In de gevarieerde set van Big Daddy’s Breakfast Voodoo worden drank, vrouwen en de beslommeringen van alledag op een zwartgallige manier en niet geheel vrij van zelfspot bezongen. Met nummers als Huggin’ tha bowl, Go the Fuck to sleep, en I shouldn’t have said yes wordt de sfeer snel neergezet.

Na een succesvolle try-out eind 2014 heeft Big Daddy’s Breakfast Voodoo in 2015 definitief de podia opgezocht om hun eigen nummers ten gehoren te brengen. In datzelfde jaar is een demo-CD Howlin’ from my porch in beperkte genummerde oplage (350) uitgebracht om zo te bouwen aan de bekendheid van de band.

Datum:

zondag 11 maart 2018

Aanvang:

18:00

Locatie:

Cafe Het Spektakel (Website)

Toegangsprijs:

Gratis