Laden Evenementen

Agenda

augustus 2017
Gratis

RAINY TUESDAY LIVE: DANI KOSH (MEX)

22 augustus - 21:30 / 02:00
Vocalist en gitarist Dani Kosh uit Mexico City begint aan een nieuwe muzikale uitdaging. Hij brengt een nieuwe en spannende stijl, bestaande uit covers en eigen werk met invloeden van funk, grunge, rock en... Find out more »
Gratis

LIVE: THE BUGABOOS (B)

27 augustus - 18:00 / 01:00
Het is niet eenvoudig om een band als"THE BUGABOOS" voor te stellen in een paar woorden. Dit zou een inbreuk zijn op de kwaliteiten die deze Belgische Blues/Bluesrock band in huis heeft. De band werd opgericht in... Find out more »
september 2017
Gratis

LIVE: MEN ON THE MOON (Dutch REM tribute)

10 september - 18:00 / 01:00
Men on the Moon a tribute to REM Ode aan een van de belangrijkste bands in de geschiedenis van de alternatieve/pop scene. Men on the Moon gaat jullie een onvergetelijke avond bezorgen. MEN on the MOON is de... Find out more »
Gratis

LIVE: FESTUS HAGGEN

17 september - 18:00 / 01:00
Festus Haggen speelt nummers van Neil Young, Johnny Cash, Steve Earl, wat eigen nummers en nog veel meer. Henny van leunen op drums, Marco van Someren op bas, Reggy Overclift gitaar en banjo, Maarten van... Find out more »
Gratis

LIVE: THE PREMISE

24 september - 18:00 / 01:00
THE PREMISE is de band van Michel van der Krabben (zang, bass) samen met J.W. van Holland (gitaar,zang) en Ramon Rambeaux (drums, zang). De bandleden maken al grote indruk als bandlid van the GRiT, The (Wild)... Find out more »
+ Export Events